Coaching

Szerző:
 
Coaching vállalalati vezetők részére
 
A coaching a vállalati vezetők személyiségfejlesztését szolgáló módszer, egyfajta speciális tanácsadási technika. Leggyakrabban a konkrét irányítási és vezetési problémák megoldására alkalmazzuk.
 
A coach – melyre nehéz megfelelő magyar kifejezést találni, leggyakrabban sikertrénernek fordítják – a maga tapasztalataival, szakmai felkészültségével partnerként támogat, segít a helyzetek különböző oldalát kívülről és több aspektusból láttatni. A vezető a napi rutin során óhatatlanul belevész a szokásos döntési mechanizmusába, nem tudja megfelelő távolságból, kívülről és objektíven értelmezni a körülötte zajló folyamatokat.
A coach úgy segíti a vezetőt a nehéz döntési és vezetési helyzetekben, hogy meghallgatja ötleteit, ösztönzi, ugyanakkor kritizálja, időnként kifejezetten provokálja, vitába száll vele. A mindennapi problémákon felülemelkedve biztosítja a kreativitáshoz szükséges érzelmi és intellektuális nyugalmat, generálja az újra- és újra átgondolás helyzeteit. 
 
A coaching módszerének alkalmazása különösen javasolt vállalati fúzió, átszervezés, stratégiai irányváltás, profilváltás, új vezetői módszerek bevezetése esetén.A menü további cikkei cégeknekAmennyiben további információra van szüksége, kérem töltse ki részletesen az alábbi űrlapot,
vagy hívjon +36 30 99 15 651
Bővebb információért kérem kattintson ide, és látogasson el az általam vezetett Psziché Kft. honlapjára, ahol tájékozódhat átfogó HR szolgáltatásainkról; Munkaerő-kiválasztási módszereinkről, Coaching és Szervezeti-gazdasági átvilágítási szolgáltatásainkról.


Név (*)

Kérem írja be a teljes nevét
E-mail (*)

Hibás e-mail címet adott meg
E-mail ismét (*)

A két email cím nem egyezik
Telefon (*)

Kérjük adja meg telefonszámát
Cég neve (*)

Kérjük adja meg a cég nevét
Alkalmazottak száma (*)

Kérjük adja meg a cég alkalmazottainak számát
Az Ön beosztása (*)

Kérjük adja meg beosztását
Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik?


Üzenet (*)

Kérem írja be üzenetét
Biztonsági kód (*)
Biztonsági kód (*)
   kód frissítése
Biztonsági kód érvénytelen

  


Üzenete sikeres elküldését követően egy visszaigazolást fog látni. Amennyiben a visszaigazoló ablak nem jelenik meg, kérem görgesse le az oldalt az űrlap esetleges hibaüzeneteinek megtekintéséhez, javításhoz.Jognyilatkozat >>>
 

Ha rendelkezik okostelefonnal, elmentheti telefon számom, email címem és a beolvasott kódban található linkre kattintva jelentkezhet személyes vagy online pszichológiai terápiára személyes vagy online pszichológiai terápiára
Bencsik Andrea Pszichológus * Online, Veszprém, Zala, Vas, Somogy és Győr-Sopron megyében Indítsa el a QR kód alkalmazást, tartsa a kamerát a vonalkód fölé és amennyiben a telefonnak sikerült beolvasnia a kódot, egy halk hangjelzés után a képernyőre ki is írja az adatokat.

 

Egy kis humorA nagyításhoz klikk ide

ANDERTOONS.COM PSYCHIATRY CARTOONS