Várva Várt Babák - Lombikbébi történetek

Szerző:
 
Egy könyv meddőségről, kezelésről, küzdelmekről... 
 
Várva Várt Babák - Lombikbébi történetek'Csupán két aprócska sejt találkozása szükséges ahhoz, hogy megtörténjen a CSODA. Két aprócska sejt, melyek egyesülésére normális körülmények között minden hónapban többszörös esélyt ad a természet. Egyetlen petesejt, mely minden hónapban érlelődik a női szervezetben, társára várva. S egyetlen hímivarsejt, mely több millió társa közül célba ér, hogy behatolva a petesejt belsejébe, összeolvadva azzal, megindulhasson egy új élet. 
 
Bőkezűen bánik a természet azokkal, akik egészségesek. A női szervezetben élete során hozzávetőlegesen 400 petesejt érik meg, hónapról hónapra esélyt adva a gyermekáldásra. 
És mégis. Nagyon sokan, és egyre többen szembesülnek napjainkban azzal a torokszorító ténnyel, hogy hiába várják hónapról-hónapra ezt a kis csodát.
 
Gyermeket szeretnének, de hiába minden próbálkozás, hiába minden „praktika”, a hónap végén ismét „megjön”, s ismét ott a kíméletlen bizonyíték: nem lettem terhes.
 
Csalódottság, reményvesztettség, kilátástalanság-érzet, kisebbrendűségi érzés, „még erre sem vagyok képes”-gondolatok, fájdalom, sírás, veszekedés, magába fordulás, dühkitörés és még számos negatív érzés kíséri a hiábavalónak tűnő várakozás időszakát. Így volt ez korábban, évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt, de nagyon sok házaspár esetében így van még napjainkban is. 
 
Nekik készült ez a könyv. Részben azért, hogy tudják, mennyire nem állnak egyedül a gondjaikkal, részben azért, hogy támpontot és reményt kapjanak  álmaik beteljesüléséhez.
 
E könyv oldalain keresztül – laikusok számára is közérthetően - megismerhetik a lehetséges orvosi eljárásokat, a lombikbébi-program lépéseit, folyamatát, s természetesen és őszintén annak kockázatait, veszélyeit. 
Bepillantást nyerhetnek néhány – ma már boldog - házaspár életébe, végigkísérve küzdelmüket, kudarcaikat, szenvedéseiket azon az úton, mely végre meghozta számukra életük legnagyobb örömét, a Várva Várt Babát.' 
 
A könyv kedvezményes ára 2.000.- Ft. Küldés postai utánvéttel a megadott címére.
 

A Várva Várt Babák című könyv megrendelése:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező
Megrendlés (*)
Kérem jelölje be a négyzetet a megrendeléshez
Név (*)
Kérem írja be a teljes nevét
E-mail (*)
Hibás e-mail címet adott meg
Telefon
Kérem adja meg telefonszámát pontosan
Cím (*)
Biztonsági kód (*) Biztonsági kód (*)
   kód frissítése
Biztonsági kód érvénytelen
  

Ha rendelkezik okostelefonnal, elmentheti telefon számom, email címem és a beolvasott kódban található linkre kattintva jelentkezhet személyes vagy online pszichológiai terápiára személyes vagy online pszichológiai terápiára
Bencsik Andrea Pszichológus * Online, Veszprém, Zala, Vas, Somogy és Győr-Sopron megyében Indítsa el a QR kód alkalmazást, tartsa a kamerát a vonalkód fölé és amennyiben a telefonnak sikerült beolvasnia a kódot, egy halk hangjelzés után a képernyőre ki is írja az adatokat.

 

Egy kis humorA nagyításhoz klikk ide

ANDERTOONS.COM PSYCHIATRY CARTOONS

Online Pszichológiai tanácsadás Skype-onOnline pszichológiai tanácsadás

Online pszichológiai tanácsadásOnline pszichológiai tanácsadás? Amikor először hallottam erről a más országokban már bevált módszerről, megvallom őszintén, hogy élesen tiltakoztam. Azóta eltelt pár év, megváltoztak a dolgok, így a vélekedésem is.

Ma már minden elérhető interneten keresztül. Nem csak információk. Rendelhetünk bármit online, termékeket, ételt, ruházatot. Találhatunk társat is ezen a csatornán.

Az internet természetessé vált az élet minden területén. E-mailen, skype.on és különböző közösségi oldalakon keresztül osztjuk meg a velünk történő eseményeket, így tartjuk a kapcsolatot barátainkkal, ismerőseinkkel.

Miért ne kérhetnénk online tanácsot egy pszichológustól, ha éppen úgy érezzük, hogy elakadtunk az életünk fontos kérdéseiben?

Az online pszichológiai tanácsadás e-mailen vagy skype-on történő kapcsolatfelvétel nyomán történik.

A részletekkel kapcsolatban látogasson el az onlinepszichologus.com honlapomra.

Megmenthető házasság

Házasságterápia, a párkapcsolati terápiaAmikor egy házasság válságba kerül, amikor két ember egy ideje már nem igazán tud szót érteni egymással, nem képes közös nevezőre jutni, szinte jeges zuhanyként fogalmazódik meg a válás gondolata.

Szerencsére egyre többen tudják, hogy ebben a helyzetben is van segítség, és nem feltétlenül a végletesség jelent megoldást.

Pszichológusként azt tapasztalom, hogy azok a házasságok megmenthetőek, ahol megvan az elegendő érzelmi alap egymás iránt, és ahol mindkét félben megvan a törekvés egy megújult, közös jövő kialakítására.

A házasságterápia, a párkapcsolati terápia speciális módszerekkel nyithat új dimenziót nő és férfi számára a harmónia visszaszerzéséhez.

Meddőség és Lélek

Pszichoterápia vagy a támogató pszichológiai tanácsadás meddőség eseténKözismert statisztikai tény, hogy napjainkban minden negyedik házaspár szembesül a vágyott gyermekáldás elmaradásával.

Az esetek 30 százalékában kifejezetten lelki okok állnak a terméketlenség hátterében.

Pszichológusként ugyanakkor azt is tapasztalom, hogy a kimutatott orvosi okok, a felállított diagnózisok a maguk szárazságával súlyos lelki válságot, belső megrendülést, a férfi és női önazonosság elbizonytalanodását váltják ki az érintetteknél.

A meddőségi kezelések jelentős fizikai és pszichés megterhelést jelentenek a nők számára.

A siker elérésében, a babavárásig vezető, sokszor rögös úton komoly segítséget jelent a pszichoterápia vagy a támogató pszichológiai tanácsadás.